Kwaliteiten en werkwijze Top Troubadours

Hartelijk dank voor je bezoek op de Top Troubadours website. Op deze site kun je gegarandeerd een goede troubadour vinden voor jouw familiefeest, bedrijfsfeest of receptie, kinderfeest, clubavond etc..

De troubadours op deze website zijn speciaal geselecteerd op de volgende kwaliteiten:

 • Professionaliteit
  De troubadours hebben jarenlange ervaring opgebouwd om een geweldige muzikale bijdrage te leveren. Door hun ruime ervaring kunnen zij als geen ander in veel verschillende situaties, locaties en publieksgroepen de juiste toon te treffen.
 • Eerlijk prijsbeleid
  Iedere Toptroubadour is zelfstandig ondernemer en bepaalt onafhankelijk zijn eigen prijs. In overleg met de klant wordt afgestemd wat de muzikale bijdrage zal zijn. Op basis hiervan wordt een vrijblijvende en op de klant gerichte offerte gemaakt. Dat de Toptroubadours een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding bieden, blijkt uit het feit dat meer dan 80% van de uitgebrachte offertes resulteert in een optreden.
 • Helderheid in afspraken
  Zo is jouw troubadour ruim op tijd aanwezig. Hij begint op tijd en heeft een heldere en volledige offerte gemaakt zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
 • Enthousiast
  Niets is zo vervelend op je feest als een artiest die zijn uurtjes vol zit te maken. De troubadours op deze site doen hun vak met passie. Dat straalt eraf en werkt aanstekelijk.
 • Sociaal vaardig
  De troubadours op deze site zijn vriendelijk, netjes, service gericht en plezierig in de omgang met jouw gasten en ook met de mensen van de locatie waar het feest wordt gegeven.
 • Backup systeem
  Mocht een troubadour verhinderd zijn (bijv. door ziekte) wat gelukkig zeer zelden voorkomt, dan wordt passende vervanging geregeld. Je wordt dus niet aan je lot overgelaten.

De troubadours op deze website hebben verschillende kwaliteiten. Je zult er zeker één kunnen vinden die aan jouw wensen voldoet. Neem geheel vrijblijvend contact op om jouw wensen voor te leggen.


Toptroubadours.nl: Kwaliteit die het verschil maakt

Onze troubadours:

Arnoud Kas - Poptroubadour voor familie- en bedrijfsfeesten
Edgar Smit - Troubadour voor diverse gelegenheden in heel Nederland
Ed Citroen - Troubadour: persoonlijk en voor ieder wat wils
Rob Krot - De Troubadour met Warme, Gezellige, Bekende en Vrolijke live muziek
Wilhelmus de Oranjeman - Hollandse Liedjeszanger voor Seniorenfeesten & Instellingen