Foto van Anouk Balins - Gezelligheid voor jong en oud

Anouk Balins - Gezelligheid voor jong en oud

Uitgebreid repertoire  Voor jong en oud  Heldere warme stem

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Het liefst speel ik daar waar de gezelligheid me roept. Op een tuinfeest of een bedrijfsfeest, bij de mensen thuis of in een zaaltje, in een winkelcentrum of een restaurant, op elke plek weet ik mijn draai wel te vinden.
Met een uitgebreid repertoire van ongeveer 200 liedjes (Engels, Nederlands, Frans; vanaf 1930 tot nu) weet ik voor elk wat wils te spelen. Jong en oud kan ik vermaken. Of het nu is met gezellige meezingers of met mooie, stille luisterliedjes, ik weet me aan te passen aan de gewenste sfeer en kan van uw feest een onvergetelijk feest maken.
Ik speel over het algemeen licht versterkt met het volume met een dusdanig niveau dat de mensen gewoon gezellig kunnen blijven kletsen met elkaar terwijl ze ondertussen ook kunnen genieten van de muziek.

Mensen waarderen mijn heldere, warme stem, mijn vermogen in te spelen op de wensen van de gasten en mijn gezellige interactie met de mensen.
Indien de gelegenheid zich er voor leent, maak ik gebruik van zogenaamde 'muziekmenu's', een lijst met nummers waar de gasten verzoeknummers uit kunnen kiezen en die aan mij kunnen doorgeven door middel van post-it-blaadjes op de tafel of op mijn gitaar.
Als ik geboekt word voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest, informeer ik altijd of er een lied is waar ik de jarige job blij mee kan maken en indien het speelbaar is, zorg ik dat ik dát lied dat zeker zal vertolken op het feest. Dat zorgt altijd voor een gezellig óf gevoelig moment.

Anouk Balins uit Nijmegen speelt niet alleen in de omliggende plaatsen zoals, Wijchen, Beuningen, Boxmeer en Arnhem,
maar is in het gehele land actief.


Neem contact op met deze troubadour

Video impressies

Reviews

Via internet ben ik op zoek gegaan naar een zanger/zangeres die op mijn verjaardag kon komen optreden. En zo kwam ik Anouk Balins tegen. Haar mooie stem en gitaarmuziek sprak mij direct aan. Ik heb de gok gewaagd om haar te vragen en daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Met haar optreden zat de stemming er al snel in en werd er gretig meegezongen en gedanst. Kortom mede door haar toedoen was mijn feestje zeer geslaagd en heb ik er goede herinneringen aan overgehouden.
We hebben genoten gisteravond van je muziek en zang, klonk fantastisch. Alleen maar positieve geluiden gehoord van de gasten, bedankt!
Zo’n mooi kado heb ik nog nooit gehad. Bedankt voor de gezellige muziek tijdens mijn verjaardag!
Nogmaals hartelijk bedankt voor jouw geweldige optreden. Het was echt super! Veel succes en zeker tot ziens!
Troubadour boeken

Wil je deze troubadour graag boeken?
Neem nu contact met hem op om jouw wensen voor te leggen!