Troubadour boeken & informatie aanvragen

Vul hieronder het gegevensformulier in.
De troubadour van je keuze neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Uw gegevens


Met welke troubadour wilt u contact opnemen?

Nog een andere troubadour benaderen? Verstuur dan eerst deze aanvraag en kies daarna de volgende troubadour.

Arnoud Kas - Poptroubadour voor familie- en bedrijfsfeesten

Poptroubadour  Familiefeesten  Bedrijfsfeesten

Ik speel het liefst op familiefeesten, of bedrijfsfeesten waarin ik het feest van begin tot eind kan meemaken. Dit is belangrijk omdat het feest dan één geheel vormt en er een sfeer zonder interruptie kan ontstaan. Eigenlijk maak je gedurende het feest samen een soort reis. Iedere keer is deze weer uniek en verloopt hij weer anders. Op deze reis ben ik graag uw muzikale gastheer en zorg er graag voor dat iedereen het geweldig naar zijn/haar zin heeft.

Edgar Smit - Troubadour voor diverse gelegenheden in heel Nederland

Troubadour  Tuinfeesten  Familiefeesten

Eigenlijk speel ik graag voor elk publiek, verwacht van mij geen piratenmuziek, maar ik heb wel Nederlandstalig op mijn repertoire. Wat de klanten aan mij waarderen is dat ik goed ben in het interactief inspelen op het publiek.

Ed Citroen - Troubadour: persoonlijk en voor ieder wat wils

Poptroubadour  Lied op maat  Rondlopend

Ik speel het liefst voor kleine gezelschappen. Dit heeft te maken met het concept ‘’troubadour’’ waar ik voor sta en wat aansluit bij het beeld wat mensen hebben van een zanger/gitarist. Mensen zoeken in een troubadour een artiest die heel dicht bij de mensen komt. Het is interactief entertainment wat ik te bieden heb. In kleine gezelschappen (tot ca. 50 mensen) kan je eventueel nog akoestisch spelen. Privefeesten als verjaardagen en huwelijken mijn core-business.

Rob Krot - De Troubadour met Warme, Gezellige, Bekende en Vrolijke live muziek

Voor Oud en Jong  Van Hart tot Hart  Voor Iedereen een Lied

De Troubadour on Tour op feest, in zorghuis, huiskamer, raadzaal, restaurant, bedrijf, bruiloft, verjaardag. Ik zing mijn lied altijd speciaal voor jou. Nooit overheersend, altijd plezierig en op maat. Verzoekjes welkom. Van hart tot hart, voor oud en jong!

Wilhelmus de Oranjeman - Hollandse Liedjeszanger voor Seniorenfeesten & Instellingen

Hollandse liedjes  Woonzorgcentra en instellingen  Mensen met een beperking

Als entertainer-liedjeszanger in Oranje maatpak verzorg ik liedjesprogramma’s waarbij 'Samen Stralen' voorop staat. Liedjesprogramma speciaal voor senioren en ouderen: “Hollandse Liedjes van Toen & nu” afgewisseld met Engelstalige klassiekers.