Foto van Edgar Smit - Troubadour voor diverse gelegenheden in heel Nederland

Edgar Smit - Troubadour voor diverse gelegenheden in heel Nederland

Troubadour  Tuinfeesten  Familiefeesten

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Eigenlijk speel ik graag voor elk publiek, verwacht van mij geen piratenmuziek, maar ik heb wel Nederlandstalig op mijn repertoire. Wat de klanten aan mij waarderen is dat ik goed ben in het interactief inspelen op het publiek. Ik maak gebruik van menukaarten en daarop staan veel liedjes die de mensen kunnen aanvragen, van de jaren 50 tot het heden. Als de mensen hun favoriete liedje niet vinden op de kaart, mogen ze het alsnog aanvragen, want er zit een goede kans in dat ik het liedje wel ken. De mensen vinden het ook leuk als ik soms verhaaltjes/anekdotes vertel tussendoor. Ik stel me altijd op als gast en niet als een of andere artiest die even komt optreden. Ik zorg dat ik altijd ruimschoots op tijd op de plaats van het optreden ben. Ik stel me bescheiden op en eis niet te veel, wat te drinken en zo nodig een hapje mee-eten maakt me al heel blij. Ik mag graag de mensen entertainen en dat wordt gewaardeerd gezien de locaties waar ik keer op keer terug wordt gevraagd.

Mijn handelsmerk is dat de mensen gewoon nog met elkaar kunnen praten en niet omver geblazen worden door mijn geluidsvolume, daar krijg ik altijd positieve reacties op. Verder is mijn repertoire gericht op voor elk wat wils, dus elk gemĂȘleerd gezelschap krijgt wat en ook dat krijg ik vaak terug te horen als positief.

Troubadour Edgar uit Emmen speelt niet alleen in de omliggende plaatsen zoals, Hardenberg, Meppel en Assen,
maar is in het gehele land actief.


Neem contact op met deze troubadour

Video impressies

Reviews

Op Jan zijn 50ste verjaardag heeft hij voor de muziek gezorgd, het was een gezellige avond met goede muziek. Voor herhaling vatbaar. Top!
Je hebt afgelopen zaterdag ons een top avond bezorgd. Mijn zwager werd op deze dag 40 jaar, het is zijn mooiste cadeau in 40 jaar geweest.
Zoals het er nu naar uit ziet volgend jaar, same time, same place, same zanger en troubadour. Nogmaals, je was geweldig.
Een super avond gehad ondanks dat we niet in grote getale waren was de sfeer perfect ! Was echt gezellig. Dank je wel!
Troubadour boeken

Wil je deze troubadour graag boeken?
Neem nu contact met hem op om jouw wensen voor te leggen!