Foto van Ed Citroen - Troubadour: persoonlijk en voor ieder wat wils

Ed Citroen - Troubadour: persoonlijk en voor ieder wat wils

Poptroubadour  Lied op maat  Rondlopend

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Eén van de allerbelangrijkste aspecten van een goed geslaagd feest is dat men fijn met elkaar kan praten zonder overstemd te worden door harde muziek. Daarom ben ik poptroubadour (zanger-gitarist met popsongs) om mensen aangenaam van muziek te kunnen laten genieten. Mijn headset en mijn semi-akoestische gitaar worden door middel van mijn zenders aangestuurd. Hierdoor kan ik rondlopend muziek maken gezellig tussen de mensen in.

Het zijn géén concerten die ik geef, mijn muziek is puur bedoeld als sfeermiddel voor een feest. Verder maak ik veel gebruik van orkestbanden om vol te klinken in je eentje. Je bent daarmee ook veelzijdiger dan dat je alleen met een gitaar je optredens verzorgt. Zeker bij de late uurtjes als er gedanst gaat worden dan komen die orkestbanden mooi van pas met meezingers, rock ‘n roll songs, quicksteps etc.

Mijn repertoire is allround met heel veel bekende liedjes uit de populaire Top 2000. Ik kan met mijn stem veel genres zingen omdat ik groot bereik heb. Ik hoor vaak dat ik een warme ‘bronzen’ stem heb als ik laag zing. Een mooi compliment vind ik dat.

De video’s die ik hier heb geplaatst zijn studio-opnames. Bij feesten is geluidstechnisch moeilijk om video’s te maken vanwege het geroezemoes van party’s. Het geeft wel realistisch live beeld van hoe ik zing.

Ed Citroen rekent reiskosten vanaf Goirle Brabant aan de hand van de ANWB routeplanner.

Neem contact op met deze troubadour

Video impressies

Geluidsfragmenten

Reviews

Dank voor je uitstekende optreden tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest op de partyboot. Ook van vrienden en familie ontvingen we complimenten over je optreden en ook de variatie in wat je ten gehore brengt!
Je hebt ons 40-jarig huwelijksfeest tot een geweldige avond gemaakt. Wij vinden je heel erg muzikaal en je weet, mede dankzij je brede repertoire, de gasten erbij te betrekken, zodat iedereen zich reuze vermaakt. Dankzij jou hebben wij genoten van een onvergetelijke avond.
Wat een geweldige show tijdens jouw optreden op mijn verjaardagsparty. Iedereen heeft genoten van je optreden en van je professionele bijdrage aan de sfeer. Ook het levenslied dat je voor mij hebt geschreven en deze avond op CD hebt aangeboden was top. Vele leuke en verrassende reacties hierop ontvangen. Mede dank zij jou werd het een geweldige avond.
Troubadour boeken

Wil je deze troubadour graag boeken?
Neem nu contact met hem op om jouw wensen voor te leggen!