Foto van Ed Citroen - Troubadour: persoonlijk en voor ieder wat wils

Ed Citroen - Troubadour: persoonlijk en voor ieder wat wils

Poptroubadour  Lied op maat  Rondlopend

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Ik speel het liefst voor kleine gezelschappen. Dit heeft te maken met het concept ‘’troubadour’’ waar ik voor sta en wat aansluit bij het beeld wat mensen hebben van een zanger/gitarist. Mensen zoeken in een troubadour een artiest die heel dicht bij de mensen komt. Het is interactief entertainment wat ik te bieden heb. In kleine gezelschappen (tot ca. 50 mensen) kan je eventueel nog akoestisch spelen. Privefeesten als verjaardagen en huwelijken mijn core-business.

Wat mensen in mij waarderen:
Ik ben nogal ontspannen en zeker van mijn stem en spel. Door de jarenlange ervaring straal ik zekerheid uit waardoor mensen zich gemakkelijk gaan voelen. Feestgevers boeken een wildvreemde artiest van internet en dan is het zaak om heel snel het ijs te kunnen breken op zo’n feest. De meeste boekingen zijn keuzes van mensen op basis van mijn stem. Hij klinkt dan ook warm, breed en een groot bereik met 3 octaven. Wat ik heel vaak hoor van klanten is dat ik snel kan schakelen in verschillende genres zoals luisterliedjes naar meezingers. ‘’Vakman’’ hoor ik ook heel vaak. Ik heb een speciaal talent als songwriter met prettig in het gehoor liggende deuntjes. Ik kan heel snel een songtekst schrijven over het leven of anekdotes van de opdrachtgever op basis van heel weinig informatie. Vaak is een A4’tje of een gesprek vooraf al voldoende. Ik houd weinig pauzes, bij een boeking van 4 uur entertainment krijgt men ook die 4 uur dus niet minus een half uur aan pauzes. Mijn repertoire is heel erg breed waarmee je een brede doelgroep van jong tot oud kunt bedienen.

Poptroubadour Ed Citroen uit Voorschoten speelt niet alleen in de omliggende plaatsen zoals, Den Haag, Leiden en Alphen aan den Rijn,
maar is in het gehele land actief. Ed berekent geen reiskosten.


Neem contact op met deze troubadour

Video impressies

Geluidsfragmenten

Reviews

Dank voor je uitstekende optreden tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest op de partyboot. Ook van vrienden en familie ontvingen we complimenten over je optreden en ook de variatie in wat je ten gehore brengt!
Je hebt ons 40-jarig huwelijksfeest tot een geweldige avond gemaakt. Wij vinden je heel erg muzikaal en je weet, mede dankzij je brede repertoire, de gasten erbij te betrekken, zodat iedereen zich reuze vermaakt. Dankzij jou hebben wij genoten van een onvergetelijke avond.
Wat een geweldige show tijdens jouw optreden op mijn verjaardagsparty. Iedereen heeft genoten van je optreden en van je professionele bijdrage aan de sfeer. Ook het levenslied dat je voor mij hebt geschreven en deze avond op CD hebt aangeboden was top. Vele leuke en verrassende reacties hierop ontvangen. Mede dank zij jou werd het een geweldige avond.
Troubadour boeken

Wil je deze troubadour graag boeken?
Neem nu contact met hem op om jouw wensen voor te leggen!