Foto van Arnoud Kas - Poptroubadour voor familie- en bedrijfsfeesten

Arnoud Kas - Poptroubadour voor familie- en bedrijfsfeesten

Poptroubadour  Familiefeesten  Bedrijfsfeesten

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Ik speel het liefst op familiefeesten, of bedrijfsfeesten waarin ik het feest van begin tot eind kan meemaken. Dit is belangrijk omdat het feest dan één geheel vormt en er een sfeer zonder interruptie kan ontstaan. Eigenlijk maak je gedurende het feest samen een soort reis. Iedere keer is deze weer uniek en verloopt hij weer anders. Op deze reis ben ik graag uw muzikale gastheer en zorg er graag voor dat iedereen het geweldig naar zijn/haar zin heeft.

Wat veel gewaardeerd wordt door de mensen zijn:

  • De gezellige, betrokken interactie met zowel jonge mensen als oude mensen.
  • Veelzijdigheid in de muziekkeuze. Veel repertoire uit TOP 2000. Populaire Engelse-, Nederlandse- en Franstalige liedjes van heden en verleden.
  • Zelf verzoeknummers in kunnen dienen.
  • Flexibiliteit om een feest zo goed mogelijk te laten verlopen.
  • Professionaliteit, kwalitatief hoog niveau.

Poptroubadour Arnoud Kas uit Soest speelt niet alleen in de omliggende plaatsen zoals, Amersfoort, Almere en Hilversum,
maar is in het gehele land actief. Arnoud berekent geen reiskosten.


Neem contact op met deze troubadour

Video impressies

Geluidsfragmenten

Reviews

's Avonds heeft deze troubadour bij ons feest de muziek verzorgd. Dit was echt een groot succes! Ondanks de regen stond iedereen buiten te dansen. Hij wist een sfeer te creëren die wij en onze gasten niet meer zullen vergeten. Hij heeft ons allen een onvergetelijke avond bezorgd!
Wat heb ik een geweldig verjaarsfeest gehad afgelopen zondag. Dank zij jou muzikale inbreng is het helemaal een topper geworden!!!In een woord Geweldig!! Ik heb zoveel positieve reactie`s gehad over jou optreden de dagen erna, je wist de stemming erin te brengen en had voor elk wat wils!! Echt super de super!!! Ik weet zeker dat we elkaar nog eens tegen komen.
Dank je wel dat je op mijn verjaardag mij en mijn gasten een fijne avond hebt gegeven. Je kan een goede sfeer opbouwen zonder dat de muziek op de voorgrond staat. Zeer aan te bevelen voor diverse feestelijke bijeenkomsten. Alle dank.
We wisten wat we van jou te horen zouden krijgen, maar het heeft alles overtroffen Door jouw optreden heb je mee gewerkt aan voor ons tot een onvergetelijke dag. In één woord GEWELDIG.
Troubadour boeken

Wil je deze troubadour graag boeken?
Neem nu contact met hem op om jouw wensen voor te leggen!