Foto van Rob Krot - De Troubadour met Warme, Gezellige, Bekende en Vrolijke live muziek

Rob Krot - De Troubadour met Warme, Gezellige, Bekende en Vrolijke live muziek

Voor Oud en Jong  Van Hart tot Hart  Voor Iedereen een Lied

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Ik ben een troubadour en ik hou van zingen. En ik zing mijn liedjes altijd speciaal voor jou - van hart tot hart.

Ik begeleid mezelf op gitaar. Altijd met het juiste volume en de juiste toon. Mijn muziek is nooit overheersend, vooral als het belangrijk is dat mensen elkaar ontmoeten. En als het moment daar is kan er gedanst en meegezongen worden.

Ik hou het graag eenvoudig en zo krijgen bekende liedjes vaak een verrassende "twist". Wat er nodig is aan live muziek voel ik heel goed aan. Ik heb een groot repertoire: van U2 tot K3 – van H6 tot UB40. Verzoekjes zijn altijd welkom.

De versterking die ik gebruik is bescheiden en op batterij. Zo kan ik zowel binnen als buiten heel goed uit de voeten. Ik zing voor kleine en grotere gezelschappen, op verjaardagen, bruiloften, in huiskamers en restaurants. In Zorghuizen speel ik een humorvol programma met traditionele en onverwachte meezingers. Ook mag ik regelmatig zingen bij herdenkingsplechtigheden en uitvaarten.

Dit alles mag ik al zo’n 25 jaar doen, meer dan 100 keer per jaar.

Troubadour on Tour Rob Krot uit Olst speelt niet alleen in Overijssel, maar is in het gehele land actief. Rob berekent geen extra reiskosten.

Neem contact op met deze troubadour

Video impressies

Geluidsfragmenten

Reviews

Het was een super gezellig feest. Jouw liedjes hebben zeker sfeerverhogend gewerkt. Als je een publiek kunt bedienen vanaf K3 tot en met een 90 jarige dan val je in de prijzen.
Langs deze weg wil ik je nogmaals heel erg bedanken voor jouw spectaculaire inbreng tijdens mijn verjaardag. Het was als totale verassing door mijn vrouw georganiseerd en jouw start met 'Laat me' van Ramses Shaffy zal mij altijd bijblijven. Je bewoog je super gemakkelijk door ons gezelschap. Je lach en je vrolijke uitstraling in je fleurige kledij maakte ook bij vele van mijn gasten voortdurend de tongen los. Dit zal ongetwijfeld niet de laatste keer zijn dat wij elkaar hebben getroffen. Kortom dank, dank! Je was geweldig!
Niet alleen wij, maar iedereen heeft geweldig genoten van jouw optreden. Het was gewoon een schot in de roos.
Troubadour boeken

Wil je deze troubadour graag boeken?
Neem nu contact met hem op om jouw wensen voor te leggen!