Foto van Rob Krot - De Troubadour met Warme, Gezellige, Bekende en Vrolijke live muziek

Rob Krot - De Troubadour met Warme, Gezellige, Bekende en Vrolijke live muziek

Voor Oud en Jong  Van Hart tot Hart  Voor Iedereen een Lied

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

De Troubadour on Tour
Ik ben een ervaren en moderne Troubadour. Live muziek als toegevoegde waarde moet “levend” zijn, met oog voor het gezelschap, het moment en de gelegenheid. Ik hou heel erg van zingen en daarom doe ik dat met overgave, aandacht en humor. Mijn muziek is nooit overheersend en de aanwezigen kunnen elkaar ook echt ontmoeten en gezellig met elkaar praten. En als het moment daar is kan er gedanst en meegezongen worden.

Ik heb een groot repertoire: van K3 tot U2, van Hazes tot Adele. En alles ertussen in. Verzoekjes zijn vanzelfsprekend altijd welkom. Zowel vooraf aan het optreden als tijdens. Ook schrijf ik op verzoek een lied op maat als bijzonder leuk of juist intiem cadeau. Ik zing het (of u zingt het zelf) en krijgt het op een mooie CD.

Ik zing en speel met mijn gitaar voor groot en klein publiek en loop rond daar waar goede live muziek niet mag ontbreken: op huwelijksfeest, verjaardag, personeelsfeest, in zorghuis (met die mooie liedjes van vroeger), in winkelcentrum, markt/fair, restaurant en op uw terras. Mobiel, mooi draadloos versterkt of geheel akoestisch. Van hart tot hart, voor oud en jong en altijd speciaal voor jou!

Troubadour on Tour Rob Krot uit Heino speelt niet alleen in de omliggende plaatsen zoals, Zwolle, Almelo, Hengelo, Apeldoorn en Enschede,
maar is in het gehele land actief. Rob berekent geen reiskosten.


Neem contact op met deze troubadour

Video impressies

Geluidsfragmenten

Reviews

Het was een super gezellig feest. Jouw liedjes hebben zeker sfeerverhogend gewerkt. Als je een publiek kunt bedienen vanaf K3 tot en met een 90 jarige dan val je in de prijzen.
Langs deze weg wil ik je nogmaals heel erg bedanken voor jouw spectaculaire inbreng tijdens mijn verjaardag. Het was als totale verassing door mijn vrouw georganiseerd en jouw start met 'Laat me' van Ramses Shaffy zal mij altijd bijblijven. Je bewoog je super gemakkelijk door ons gezelschap. Je lach en je vrolijke uitstraling in je fleurige kledij maakte ook bij vele van mijn gasten voortdurend de tongen los. Dit zal ongetwijfeld niet de laatste keer zijn dat wij elkaar hebben getroffen. Kortom dank, dank! Je was geweldig!
Niet alleen wij, maar iedereen heeft geweldig genoten van jouw optreden. Het was gewoon een schot in de roos.
Troubadour boeken

Wil je deze troubadour graag boeken?
Neem nu contact met hem op om jouw wensen voor te leggen!