Foto van Wilhelmus de Oranjeman - Hollandse Liedjeszanger voor Seniorenfeesten & Instellingen

Wilhelmus de Oranjeman - Hollandse Liedjeszanger voor Seniorenfeesten & Instellingen

Hollandse liedjes  Woonzorgcentra en instellingen  Mensen met een beperking

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Als entertainer-liedjeszanger in Oranje maatpak verzorg ik liedjesprogramma’s waarbij 'Samen Stralen' voorop staat.

Liedjesprogramma speciaal voor senioren/ouderen:
“Hollandse Liedjes van Vroeger” - een muzikale reis door de tijd en feest van herkenning met Hollandse liedjes van Toen & Nu afgewisseld met Engelstalige klassiekers. Ook zeer speciale interactieve mogelijkheden met de LiedjesBINGO en Meezingconcert Senioren/Ouderen + tekstboek.

Ik heb een grote voorliefde voor optredens voor en met mensen met een beperking en daarvoor heb ik speciaal het programma “Samen zingen kent geen beperking!” - variërend van lekkere Hollandse meezingers, Engelstalige klassiekers als ook kinderliedjes. Alles afgestemd op aanwezig niveau.

Ik geloof in een wereld die mooier is als mensen meer contact met elkaar hebben. Mijn motto is “Samen Stralen” waarbij ik gebruik maak van liedjes om mensen er bewust bij te betrekken, uit te dagen en persoonlijk contact te maken.

Dat is precies waarom ik dit doe en dit is voor mij ”Samen Stralen!” Graag tot ziens!

  • speelt niet alleen liedjes maar betrekt mensen er persoonlijk bij
  • zeer goed in afstemmen en inspelen op de behoefte
  • rust en aandacht voor senioren / ouderen
  • grote ervaring omgang mensen met een beperking / alzheimer / dementie
  • geniet er zelf ook heel erg van

Wilhelmus de Oranjeman uit Utrecht speelt niet alleen in de omliggende plaatsen zoals, Veenendaal, Nieuwegein en Woerden,
maar is in het gehele land actief.


Neem contact op met deze troubadour

Video impressies

Reviews

Het spontane 'Wilhelmus' was een terechte beloning voor jouw Oranje prestatie! De reacties waren allemaal enthousiast. Een van de gasten zei: “zo gezellig, hier kan ik de hele maand weer meer door! En dat is precies onze opzet. Onze dank daarvoor en we kunnen je hierbij van harte aanbevelen! Namens de Zonnebloem afd. Laren/Blaricum Emmy Pel
Bedankt voor jouw zeer geslaagde optreden tijdens het 80 jaar verjaardagsfeest van mijn moeder. Leuk om te zien hoe jij heel snel een fijne sfeer weet te creëren en mensen die normaal nooit zingen uitdaagt om mee te neuriën, te klappen of zelfs uit volle borst mee te laten zingen. Niets moet, alles mag.
Na ons eerste contact was ik direct overtuigd dat jij de man was die een gezellige muziekmiddag zou gaan verzorgen. Je bent heel enthousiast en hebt er duidelijk veel zin in om er iets speciaals van te maken. En dat is je gelukt, het is een waar feestje geworden!
Wij zijn met 24 ouderen uit verzorgingstehuis Florence en HTM- begeleiders op pad geweest met de tram in het kader van 150 jaar Tram. Op naar Diligentia, voor een kopje koffie en thee. En daar was jij die ons tegemoet kwam lopen met gitaar. Wat een warm welkom. In Diligentia hebben we genoten van jouw optreden en enthousiasme. Met jouw optreden heb je het succes compleet gemaakt van deze middag. Wat hebben de ouderen genoten en wat mooi om te zien. De ouderen waren zo dankbaar. Mooi!
Beste Wilhelmus, Je optreden bij Zozijn in de groep van mijn oom was heel ontspannen en gericht op de cliënten. Er was variatie van ballades en wat drukkere liedjes en jouw natuurlijke optreden bracht glimlach en glans op de gezichten van de bewoners. Het was heel ontroerend om te zien hoe je elke bewoner op hun niveau benaderde en wat het bij hen teweeg bracht. Je brengt vreugde en ontspanning via jouw muziek bij deze bijzondere mensen. Het is jouw kracht om dat te laten voelen. Van harte beveel ik jou aan eenieder aan, jouw muziek tovert een glimlach tot in alle cellen van je lichaam.
Tijdens je muzikale optreden zijn alle verzoeknummers van onze cliënten wel voorbij gekomen. Het was erg gezellig en je paste je erg goed aan, aan het niveau van de cliënten. Ze vonden het geweldig en hebben erg genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!
We kunnen terug kijken op een zeer gezellige, muzikale avond. Vol enthousiasme zong de Oranje Man verschillende Nederlandse liedjes en kinderliedjes en het podium was ook steeds gevuld met cliënten.
De cliënten zongen uit volle borst mee en iedereen had het naar zijn zin. Wat opviel was hoe snel de cliënten al naar het podium liepen om die microfoon te pakken of zoals die jongen de gitaar. Als ze zich zo vrij voelen dan is het goed. Ook die man die hele avond kreten uitstootte had het helemaal naar zijn zin want hij bleef verder heerlijk rustig zitten en dat is dus een teken dat hij het naar zijn zin heeft want anders loopt hij de hele tijd onrustig rond. Zeker voor herhaling vatbaar.
“Wat hebben wij als dagcentrum ‘t Zand genoten van uw optredens tijdens de nationale prokkelweek. Heel uniek en bijzonder. Uw enthousiasme en betrokkenheid hebben er voor gezorgt dat er een fantastische show werd neergezet waar onze cliënten, de kinderen van de Piramideschool en de bewoners van Vecht en Ijssel ontzettend van hebben genoten. De wijze waarop u inspeelt op de vraag en behoeften van onze doelgroep is super. Ook de interactie die door deze shows tussen mensen met en zonder een beperking tot stand kwam is erg waardevol. Er wordt nog lang over nagepraat hier! Hartelijk dank en hopelijk tot een volgende keer! Lucinda Jansen Dagcentrum ‘t Zand te Utrecht
Troubadour boeken

Wil je deze troubadour graag boeken?
Neem nu contact met hem op om jouw wensen voor te leggen!